Psihološko predavanje za studente Ekonomskog fakulteta u Sarajevu

COVID-19 – SURVIVALS TIPS AND TRICKS
 

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu organizuje predavanje iz oblasti psihologije, kao podršku svojim studentima u postojećim okolnostima ograničenih mjera kretanja i aktivnosti. Online predavanje pod nazivom “COVID-19 – Survivals Tips and Tricks” će održati prof. dr. Dženana Husremović, putem BigBlue Button sistema, u četvrtak, 9. aprila 2020. godine, s početkom u 18 sati.

Dr. Husremović je vanredna profesorica psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, i jedna od najpoznatijih akademskih psihologinja u Bosni i Hercegovini. Lična misija profesorice Husremović odnosi se na kvalitet obrazovanja mladih ljudi – “Kontinuirani profesionalni rast i razvoj sa ciljem pružanja kvalitetnog obrazovanja koje mladim ljudima omogućava sticanje kompetencija i povećava njihovu zapošljivost, te korisno djelovanje u zajednici i društva u cjelini.”

Studenti ovom predavanju pristupaju preko svojih korisničkih podataka, putem linka: http://enastava.efsa.unsa.ba/mod/bigbluebuttonbn/view.php?id=66011

Pozivamo zainteresirane studente da prisustvuju ovom interesanstnom i značajnom predavanju!

Uprava Fakulteta