E-Net centar

E-net Centar je osnovan 2002. godine kao rezultat zajedničke saradnje renomiranih partnera: Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, Univerziteta u Alberti, Kanada, Svjetske banke i kroz inicijalno finasiranje obezbijeđeno od strane Kanadske agencije za međunarodni razvoj (CIDA).

E-Net Centar:

  • posjeduje moderan i udoban edukativni prostor, bogat izbor računarske i multimedijalne opreme, kao i biblioteku dobro opremljenu stručnom literaturom.
  • je jedinstven resurs koji Bosni i Hercegovini omogućava da bude dio Globalne razvojne mreže za učenje (GDLN) Svjetske banke, jedne od najvećih takvih mreža u svijetu.
  • može ponuditi široku paletu usluga, počevši od relativno trivijalnih kao što su iznajmljivanje učionica uz korištenje videokonferencije i kompjutera, preko kompleksnijih kao što je nadogradnja i modernizacija postojećih edukacijskih programa primjenom nove metodologije, pa do sofisticiranih kao što su priprema i izvođenje kompleksnih programa prema specifičnim potrebama.
  • je multimedijalni edukacijski centar koji je na usluzi menadžerima iz javnog i privatnog sektora, profesionalan i moderan, novi alat za učenje, novi put do primjenjivog i kvalitetnog znanja.


EFSA Edukacioni centar (EEC)

Uloga obrazovanja, a posebno segmenta formalnog obrazovanja se mijenjala tokom vremena. Uticaj različitih faktora i stalne promjene ekonomskih, tehnoloških i političkih aspekata ljudskog života dovele su do činjenice da je kontinuirano obrazovanje gotovo svakodnevna potreba.

Cilj ovog projekta jeste postizanje zadovoljstva svih učesnika putem povezivanja akademske i poslovne zajednice putem raznovrsnih radionica i edukacija iz oblasti ekonomije i informacionih tehnologija usmjerenih na razvoj  vještina u svakodnevnom životu i poslovanju.

Zbog gore navedenih razloga pokrećemo projekat „EFSA Edukacioni centar“ koji bi trebao unaprijediti vezu između članova poslovne i akademske zajednice... VIŠE.

Edukacije koje možete pronaći u našem centru možete pogledati ovdje – EDUKACIJE.