Umijeće prezentiranja – javni nastup

1. CV i motivaciono pismo

Cilj edukacije je naučiti učesnike kako da se na  najbolji način predstave kroz CV i motivaciono pismo.

Ova edukacija ima za zadatak da učesnike nauči kako da na pravilan način napišu svoju biografiju, a da pri tome izostave one nebitne elemente, a naglase značajne.

2. Intervju za posao

Cilj edukacije je uputiti vas u sve tajne razgovora za posao - što činiti, a što nikako ne, kako se predstaviti, što izbjegavati, a što naglasiti. Kao i životopisom, intervjuom za posao prodajete ono najvažnije – sebe.
Želite dobiti taj posao, želite ostaviti dobar prvi dojam, želite se predstaviti u najboljem svjetlu. Kako to najbolje učiniti, što vas sve očekuje na razgovoru za posao i kako izbjeći fatalne pogreške, naučite na primjerima stručnjaka koji u vrlo kratkom vremenu znaju procijeniti jeste li upravo vi kandidat kojeg traže. Ne zavaravajte se svojim bogatim životopisom, dodatnim edukacijama i komunikacijskim vještinama koje su do sada svi hvalili – sve vaše vještine možda odlične, ali takvima ih trebate predstaviti i osobi s kojom razgovarate o poslu.

3. Javni nastupi i prezentacijske vještine

Ako želite biti zanimljivi, ostaviti dobar dojam i napraviti nezaboravnu prezentaciju, umijeće prezentiranja Vam je neophodno bez obzira da li radite prodajnu prezentaciju, vodite poslovni sastanak ili prezentirate svoj rad pred korisnicima ili suradnicima.

Ova edukacija će Vam dati vrlo kvalitetne informacije i znanje s kojim ćete se izgraditi kao predavač, ali dati će Vam i priliku da preispitate i promijenite Vaš pogled na javni nastup te, možda po prvi puta, sami izaberete svoju ulogu u njemu.

4. Beyond Bullet Points

Ova edukacija Vam omogućava da kreirate prezentacije u PowerPoint-u na inovativniji i zanimljiviji način. Otkriva tri značajna koraka kako kreirati prezentaciju koja će informisati, motivisati i nadahnuti slušaoce.

5. Prezi

Naučite da kreirate profesionalne prezentacije za manje od 60 minuta, bez upotrebe skupih softvera i bez posjedovanja posebnih tehničkih vještina. Naučite da prezentujete u više dimenzija i privučete pažnju publike na  efikasan i inovativan način. Odbacite linearne, dosadne slajdove i kreirajte prezentacije koje će publika zapamtiti i uživati.

Kreirajte prezentaciju lako, koja je zabavna i efikasna. Prenesite prezentiranje na potpuno novi nivo, daleko iznad konkurencije.