Događaji

×

Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /var/www/html/pr/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_required has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /var/www/html/pr/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ctools_context_optional has a deprecated constructor in require_once() (line 127 of /var/www/html/pr/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
Pobjednik 3. IT takmičenja Sead Smailagić ide po zlato u New York
11.06.2019.

Danas je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održano treće IT takmičenje na nivou BiH iz Microsoftovih alata: Word®, Excel® i PowerPoint® kao dio Svjetskog Microsoft Office Specialist takmičenja. Najviše bodova osvojio je Sead

Najmlađa ministrica u historiji Švedske posjetila Ekonomski fakultet u Sarajevu
11.06.2019.

U petak 07.06. ove godine naš fakultet posjetila je Aida Hadžialić, bivša ministrica obrazovanja Kraljevine Švedske. Aida je aktivna u politici od svoje 16.

Posljednje predkvalifikcijsko Microsoft Office Specialist takmičenje održano u Sarajevu
29.05.2019.

Pobjenik finalnog takmičenja putuje na svjetsko IT takmičenje u New York

 

CEO Coffeeland u auli Ekonomskog fakulteta u Sarajevu
24.04.2017.

Pozivamo vas da nam se pridružite na događaju

Posjeta studenata sa fakulteta Sciences Po Paris te Universite de Bourgogne
17.03.2017.

U okviru posjete Bosni i Hercegovini  i zemljama regije, studenti sa fakulteta Sciences Po Paris te Universite de Bourgogne u četvrtak i petak (16.03. i 17.03.) su posjetili Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu.

Potpisan sporazum o saradnji između EFSA i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci
17.11.2016.

Dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Kemal Kozarić i dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci dr. sc. Dora Smolčić Jurdana, dana 16.11.2016.

Ambasador Japana na EFSA povodom obilježavanja 20 godina diplomatskih odnosa Japana i BiH
08.11.2016.

Pozivamo Vas na druženje sa ambasadorom Japana u Bosni i Hercegovini Nj.E. Kazuya Ogawa, koje će biti održano na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu (E-net centar) u četvrtak 10. novembra 2016. godine, sa početkom u 15 sati.