Oglasi za posao i prakse

28.07.2020.

Firma Kimeel doo, sa sjedištem u Sarajevu, poziva sve redovne studente Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu da se prijave za obavljanje stručne studentske prakse u računovodstvu i na poslovima komercijale i nabavke.

Sve neophodne informacije o načinu izvođenja prakse, kao i o realizaciji iste, možete pronaći u priloženom dokumentu.

 

Ured za odnose s javnošću...

22.07.2020.

Prevodilačka agencija K&J Translations je uspješna firma sa sjedištem u Sarajevu. Prisutna je na tržištima BiH, Slovenija, Hrvatska, Srbija i na niz drugih tržišta širom Evrope. K&J Translations traži kandidate za poziciju Računovođa koji su završili Ekonomski fakultet.

Više informacija možete pronaći u Konkursu. 

 

Ured za odnose s javnošću...

30.06.2020.

Dragi studenti,

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina, sa sjedištem u Sarajevu, poziva sve redovne studente Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu da se prijave za obavljanje stručne studentske prakse u Raiffeisen poslovnicama.

Sve neophodne informacije o načinu izvođenja prakse, kao i o realizaciji iste, možete pronaći u priloženom dokumentu.

Sretno! 

22.06.2020.

Dragi studenti,

AG Consalting d.o.o. u narednom periodu pruža priliku zainteresovanim studentima da kroz volonterski angažman steknu radno iskustvo u poslovima prodaje, finansija i marketinga.

Potrebna su im tri studenta/ice koji su motivisani da izgrade svoje znanje i upoznaju se sa praktičnim primjerima u sferi finansija i prodaje, te shodno tome ukoliko se dokažu obezbijede sebi stalno zaposlenje po završetku studija u kompaniji AG Consalting d.o.o.

Svoju prijavu ili motivaciono pismo možete poslati do 29. 06. 2020. na e-mail: consaltingag@gmail.com ...

17.06.2020.


Helvetas is a development organization anchored in Switzerland. Our vision is a just world in which all men and women determine the course of their lives in dignity and security, using environmental resources in a sustainable manner.
Helvetas implements the development project “Moja Budućnost” in BiH, aimed at contributing to economic growth and increase of youth employment opportunities in BiH. The project follows...

03.06.2020.

Social Explorer je brzorastuća softverska kompanija koja pomaže ljudima da shvate svijet putem podataka. 

Zainteresovani studenti ekonomije koji studiraju na smjeru Marketing, sa odličnim poznavanjem engleskog jezika mogu poslati svoj CV na mail: datasoft.sarajevo@gmail.com sa prijavom za posao. 

Više informacija nalazi se u prilogu. 

Ured za odnose s javnošću

 

 ...

18.03.2020.

Dragi studenti,

AG Consalting d.o.o. u narednom periodu pruža priliku zainteresovanim studentima da kroz volonterski angažman steknu radno iskustvo u poslovima prodaje, finansija i marketinga.

Potrebna su tri studenta/ca koji su motivisani da izgrade svoje znanje i upoznaju se sa praktičnim primjerima u sferi finansija i prodaje te shodno tome ukoliko se dokažu obezbjede sebi stalno zaposlenje po završetku studija u kompaniji AG Consalting d.o.o.

Svoju prijavu ili motivaciono pismo možete poslati do 01.04.2020 na mail: consaltinag@gmail.com.

Više o kompaniji možete...

09.03.2020.

KPMG B-H d.o.o. za reviziju, međunarodna revizorska kuća i članica globalne KPMG mreže nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge revizije, poslovnog i poreskog savjetovanja, objavljuje oglas za poziciju pripravnika u odjelu revizije.

Nudimo vam priliku da postanete dio KPMG tima, otkrijete svijet pružanja profesionalnih usluga i započnete svoju karijeru!

Zainteresovani studenti završnih godina dodiplomskih i postdiplomskih studija, koji planiraju diplomirati ili magistrirati do oktobra 2020.. godine, sa odličnim znanjem engleskog jezika u govoru i pismu, imaju dobre komunikacijske, organizacijske i...

06.03.2020.

Alfa Energy Group traži kandidate za poziciju Operations Analyst koji su, idealno, završili Ekonomski fakultet i poznaju rad u Microsoft Excel. Radno iskustvo nije neophodno, obzirom da je obezbjeđen trening za najuspješnijeg kandidata. 

 

Više informacija potražite u Konkursu.

28.02.2020.

Porezna uprava Federacije BiH zbog velikog broja zaprimljenih prijava, a u cilju blagovremene obrade i unosa svih prijava u  nPIS aplikaciju, traži studente koji bi bili angažovani na obradi prijava.

 

Više informacija možete pronaći na Konkursu.