Oglasi za posao i prakse

18.03.2020.

Dragi studenti,

AG Consalting d.o.o. u narednom periodu pruža priliku zainteresovanim studentima da kroz volonterski angažman steknu radno iskustvo u poslovima prodaje, finansija i marketinga.

Potrebna su tri studenta/ca koji su motivisani da izgrade svoje znanje i upoznaju se sa praktičnim primjerima u sferi finansija i prodaje te shodno tome ukoliko se dokažu obezbjede sebi stalno zaposlenje po završetku studija u kompaniji AG Consalting d.o.o.

Svoju prijavu ili motivaciono pismo možete poslati do 01.04.2020 na mail: consaltinag@gmail.com.

Više o kompaniji možete...

09.03.2020.

KPMG B-H d.o.o. za reviziju, međunarodna revizorska kuća i članica globalne KPMG mreže nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge revizije, poslovnog i poreskog savjetovanja, objavljuje oglas za poziciju pripravnika u odjelu revizije.

Nudimo vam priliku da postanete dio KPMG tima, otkrijete svijet pružanja profesionalnih usluga i započnete svoju karijeru!

Zainteresovani studenti završnih godina dodiplomskih i postdiplomskih studija, koji planiraju diplomirati ili magistrirati do oktobra 2020.. godine, sa odličnim znanjem engleskog jezika u govoru i pismu, imaju dobre komunikacijske, organizacijske i...

06.03.2020.

Alfa Energy Group traži kandidate za poziciju Operations Analyst koji su, idealno, završili Ekonomski fakultet i poznaju rad u Microsoft Excel. Radno iskustvo nije neophodno, obzirom da je obezbjeđen trening za najuspješnijeg kandidata. 

 

Više informacija potražite u Konkursu.

28.02.2020.

Porezna uprava Federacije BiH zbog velikog broja zaprimljenih prijava, a u cilju blagovremene obrade i unosa svih prijava u  nPIS aplikaciju, traži studente koji bi bili angažovani na obradi prijava.

 

Više informacija možete pronaći na Konkursu. 

25.02.2020.

Alfa Energy Group je međunarodno energetsko savjetovanje sa sjedištem u Londonu, i uredima u Frankfurtu, Chicagu i Sarajevu. Naša misija je pomoći klijentima da pronađu odgovarajuće zalihe energije i vode, a mi ih vodimo prema njihovoj najboljoj upotrebi.

 

Više informacija potražite u Konkursu.

17.02.2020.

Intras d.o.o. je uspješna i perspektivna firma koja je prisutna na tržištima BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Kosova, Crne Gore i na niz drugih tržišta u širem regionu, sa prepoznatljivim imidžom i kvalitetnim brendom PROTECH u oblasti zaštitne opreme, vijaka i pribora za građevinarstvo. U potrazi su za: Asistentom marketinga (Sarajevo).

Više informacija potražite u Konkursu....

10.02.2020.

Deloitte traži marketing koordinatora. Više informacija potražite u Konkursu.

30.01.2020.

Nekadašnji Case Study Competition dobio je novo ime – LUMEN Business. LUMEN je edukativno natjecanje namijenjeno studentima, a Business je uz Data Science, Development i Engineering jedno od područja na koje se može prijaviti. Prijave su započele na dan velikog otvorenja LUMENa u Studentskom centru u Zagrebu, 15. siječnja 2020. te traju do 2. veljače 2020. Partneri natjecanja su British American Tobacco, INA, L'Oreal i Privredna Banka Zagreb. Natjecanje LUMEN organizira studentska udruga eSTUDENT.
...

27.01.2020.

Henkel BH d.o.o. traži motivirane i organizovane studente i studentice za studentski posao.
Ukoliko ste se pronašli u opisu - iskoristite priliku i prijavite se do 15.02.2020.godine putem e-maila posao.bih@henkel.com

20.01.2020.

Oglas za Praktikante m/ž

 

Mlad si i smatraš sebe ambicioznim? Željan si novog znanja i iskustva? Želiš biti dio tima od samog početka? Onda je ovo mjesto za tebe:

Opis posla:

Analiza poslovnih zahtjeva korisnika (use-case scenarija)
Primjena  sistema i dizajn workflow dijagrama prema scenarijima (fields, pages, categories, buttons etc...) korištenjem GUI interfejsa
Pisanje dokumentacije, vlastitih case-ova i trening materijala
Jednom rječuju implementacija ERP sistema

Naš si idealan kanditak ukoliko imaš:

Sposobnost logičkog razmišljanja i samostalnog rješavanja...