Oglasi za posao i prakse

31.05.2017.

UNIQA vodeće osiguravajuće društvo je jedna od vodećih osiguravajućih društava u Bosni i Hercegovini, sinonim za kvalitet, inovaciju i novu formu partnerstva sa klijentima. Pridružite se UNIQA timu na poziciji

Teleoperater
(part-time)

1. Direkcija Sarajevo (više izvršilaca)
Vaš poziv:
• Informisanje putem telefona pravnih i fizičkih lica o proizvodima osiguranja
• Briga i unaprjeđenje poslovnog odnosa sa klijentima
• Stručno savjetovanje klijenata o proizvodima i uslovima osiguranja
• Naplata dužne premije
Idealan kandidat posjeduje:
• Dobre komunikacijske sposobnosti...

25.04.2017.

Kompanija Coca-Cola HBC B-H Sarajevo i ove godine nastavila je sa programom podrške razvoju mladih  i organizuje jedinstveni program ljetnih praksi Coke Summership. Ohrabrena prošlogodišnjim uspjehom polaznika, od kojih se njih pet zaposlilo u kompaniji Coca – Cola HBC B-H Sarajevo, a dvoje u partnerskim kompanijama, Coca-Cola u BiH je i ove godine otvorila konkurs za sve bosanskohercegovačke studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce, kao i polaznike master studija akreditovanih univerziteta u Bosni i Hercegovini.

...

11.04.2017.

Ured za odnose s javnošću

 

 

 

05.04.2017.

KPMG B-H d.o.o. za reviziju, međunarodna revizorska kuća i članica globalne KPMG mreže nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge revizije, poslovnog i poreskog savjetovanja, objavljuje oglas za poziciju pripravnika u odjelu revizije.

Nudimo vam priliku da postanete dio KPMG tima, otkrijete svijet pružanja profesionalnih usluga i započnete svoju karijeru!
 
Zainteresovani studenti završnih godina dodiplomskih i postdiplomskih studija, koji planiraju diplomirati ili magistrirati do oktobra 2017. godine, sa odličnim znanjem engleskog jezika u govoru i pismu, imaju dobre komunikacijske, organizacijske...

24.03.2017.

 

 

 

 

 

 

KAM I BUS d.o.o. se bavi prodajom novih i rabljenih kamiona i autobusa, rezervnih dijelova za komercijalna vozila te servisnim održavanjem. Posluje na lokacijama Doboj Jug, Laktaši i Sarajevo. Također je ovlašteni servisni partner za MAN komercijalna vozila za područje Bosne i Hercegovine.

 

Dodatne informacije o oglasu se nalaze u prilogu.

Ured za odnose s javnošću...

21.03.2017.

U prilogu se nalazi više informacija.

Ured za odnose s javnošću

16.03.2017.

Sarajevo 16. marta/ožujka 2017. – Schneider Electric, globalna kompanija specijalizirana za upravljanje energijom i automatizaciju, upravo je sedmu godinu zaredom predstavila takmičenje Go Green in the City. Riječ je o globalnom godišnjem takmičenju namijenjenom studentima poslovnog upravljanja i tehnoloških nauka s ciljem promoviranja inovativnih ideja upravljanja energijom za pametne gradove.

Više informacija nalazi se u dokumentu ispod.

Ured za odnose s javnošću...

24.02.2017.

UNDP BiH je otvorio mogućnost studentima da se prijave za poziciju Communications Intern.

Ovo je volonterska pozicija, koja nije plaćena, ali daje priliku studenticama i studentima da steknu praktično stručno iskustvo i nova znanja u različitim oblastima komunikacija, u okviru UNDP-ovog Sektora za ruralni i regionalni razvoj.

U prilogu se nalazi opis pozicije, a više informacija možete naći na web stranici UNDP BiH (http://www.ba.undp.org/) gdje je...

21.02.2017.

Poštovani studenti,

u proteklom periodu je pokrenuta inicijativa i saradnja izmedju Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i Raiffeisen Bank d.d. Bosna i Hercegovina na realizaciji Studentske prakse, kao i stipendiranja najboljih studenata.

Raiffeisen Banka vam pruža mogućnost da u periodu od 12 mjeseci proširite vaša znanja i steknete iskustvo rada u jednoj od najvećih i najuticajnih banaka na našem tržištu.
Modalitet prakse će biti ugovorno definisan i sa Fakultetom i sa studentom.

Stoga nam je zadovoljstvo pozvati Vas, koji ste...

27.01.2017.

Game master- voditeljica/voditelj Room Escapeigara


Potrebno:

 • Aktivno znanje govornog i pisanog engleskog jezika
 • Izražene komunikativne sposobnosti
 • Individualni i timski rad
 • Sposobnost logičkog razmišljanja, zapažanja pojedinosti i inventivnost
 • Poželjno prethodno poznavanje koncepta roomescape igara
 • Poželjno poznavanje digitalnog marketinga, obrada fotografije i videa

Nudimo:

 • Studentski posao
 • Fleksibilno radon vrijeme (dogovarate sa kolegicom/kolegom)
 • Fiksnu satnicu + bonuse
 • Izuzetno kreativnu poziciju gdje se možete razvijati i napredovati
 • Ugodnu radnu atmosferu


...