29.10.2020.

U cilju širenja kapaciteta i pružanja prilike mladim, ambicioznim osobama da steknu radno iskustvo, HIFA – PETROL d.o.o. Sarajevo raspisuje konkurs za:

PRIPRAVNICA/PRIPRAVNIK

Tokom trajanja pripravničkog rada pripravnici će imati priliku raditi na različitim poslovima u dinamičnom poslovnom okruženju.

Pripravnici će dobiti mentorsku podršku od strane osoba koje imaju dugogodišnje iskustvo u struci, te potrebnu edukaciju kako bi se osposobili za samostalno obavljanje preuzetih poslova.

Uslove za apliciranje na Konkurs možete pronaći na linku: https://www.mojposao.ba/?gclid=EAIaIQobChMI__OghtLq6QIVA7DtCh2BCQc7EAAYA...

Za dodatne informacije...

04.10.2019.

n.Consulting d.o.o. Sarajevo su potrebni vanredni studenti za obavljanje pripravničkog staža u trajanju od 12 mjeseci na poslovima računovodstva, revizije,finansija i savjetovanja. Oglas je otvoren do 18.10.2019.

17.09.2019.

Capitalia doo firma za finansije i racunovodstvo nudi vam part-time studentski posao.

11.09.2019.

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina, sa sjedištem u Sarajevu, poziva sve redovne studente

Ekonomskog/Pravnog/Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu da se prijave za obavljanje studentske prakse u Centrali banke te u našim poslovnicama u Sarajevu.

Sve informacije možete pronaći na linku:

https://rbbh-aa0d.kxcdn.com/sites/default/files/dokument-u-tekstu/Oglasi......

06.09.2019.

 

Premium brend autoindustrije traži vrijednog/u, inovativnog/u, kreativnog/u i odgovornog/u studenta/icu III godine I ciklusa studija ili  master studija koji se može pridružiti timu na poziciji Asistent marketinga i prodaje (nepuno radno vrijeme: 4 sata dnevno; M/Ž, jedan izvršilac)

 

 

 

Očekujemo da naš novi član/ica tima nam pomogne u:

  • razvoju i implementaciji inovativnih promotivnih ideja;
  • upravljanju digitalnim komunikacijskim kanalima brenda;
  • brizio odnosima sa klijentima;
  • organizaciji kreativnih događaja za naše klijente;
  • kreiranju prodajnih
  • ...
15.07.2019.

Okosnicu zaposlenih koji razvijaju brend Protech čine naši bivši studenti. U okviru započete suradnje, Protech je u prilici da u mjesecu avgustu ponudi dvije jednomjesečne studentske prakse za studente II i III godine I cikusa ili studente II ciklusa studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. 

Više informacija u prilogu: