Poziv na radionicu o prijavi na Erasmus+ konkurse za ljetni semestar akademske 2022/2023. godine

Poštovani studenti i studentice,

Centar za međunarodnu saradnju (CMS) i ESN Sarajevo organizuju radionicu o prijavi na Erasmus+ konkurse za ljetni semestar akademske 2022/2023. godine za sve studente i studentice EFSA.

Želiš li provesti semestar u inostranstvu ali ne znaš gdje ići na razmjenu?

Pridruži nam se u petak, 17.02.u 11h u sali E-net Centru (III sprat EFSA) gdje će o svim prednostima studentskih razmjena govoriti predstavnici ESN Sarajevo i EFSA alumna Anese Ališić.

Erasmus Student Network Sarajevo (ESN Sarajevo) je volonterska organizacija koja pomaže studentima na studentskoj razmjeni u Sarajevu. Danas, ESN postoji u 40 zemalja u Evropi te predstavlja jednu od najvećih evropskih studentskih organizacija. Posebno nas veseli što će od početka ljetnog semestra ESN Sarajevo imati svoje sjedište upravo na EFSA.  Naša Anesa je bila na dvije razmjene: u ljetnom semestru 2021. godine na Vienna University of Economics and Business i u ljetnom semestru 2022. godine na Univerzitetu u Grazu. Koja iskustva i uspomene nosi sa svojih razmjena, kao i korisne savjete, možeš saznati ako nam se pridružiš narednog petka! Danas, Anesa živi u Beču gdje pohađa master studije na Vienna University of Economics and Business. 

 

Vidimo se u petak.

CMS tim