Zbornik radova

Poziv za dostavljanje radova

Poštovane kolegice i kolege,

Želimo Vas informisati da Vaše radove možete slati za objavljivanje u Zborniku radova/Sarajevo Business and Economics Review putem http://journal.efsa.unsa.ba/index.php/sber platforme.

S posebnim zadovoljstvom Vas podsjećamo da je Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Sarajevu/Sarajevo Business and Economics Review zadovoljio kriterije indeksiranja i da je uvršten u bibliografsku bazu EBSCO PUBLISHING – BUSINESS SOURCE COMPLETE  (Journals & Magazines) http://www.epnet.com/titleLists/bt-journals.xls počev od 01. 01. 2007. godine.

Također, od 2009. godine Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review je uvršten i u CEEOL (Central and Eastern European Library) bazu (http://www.ceeol.co).

Od 2011. godine Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Sarajevu/Sarajevo Business and Economics Review je uvršten i u ProQuest Business package platformu, kao jednu od najprestižnijih svjetskih baza podataka iz oblasti ekonomije i biznisa.

Biti indeksiran je veliki uspjeh za Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review jer nas to čini dostupnim širokoj međunarodnoj naučnoj zajednici. Za nas, to znači dodatni angažman ali i obavezu s ciljem kontinuiranog poboljšanja kvaliteta objavljenih radova

Svi detalji u vezi dostavljanja radova, kao i uputstva za autore će biti dostupni putem linka http://www.efsa.unsa.ba/sber. 

U očekivanju Vaših radova  srdačno Vas pozdravljamo.
 
Glavni urednik
Prof. dr Kemal Kozarić

O Zborniku/Sarajevo Business and Economics Review

Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review (SBER) je akademski žurnal Ekonomskog fakulteta u Sarajevu (EFSA) iz domena relevantne naučno istraživačke aktivnosti. Obuhvaća sve oblasti ekonomskih i poslovnih disciplina od interesa i dvojezičnog je karaktera (uz bosanski jezik, prihvataju se i radovi na engleskom jeziku).

Redakcija

1. prof. dr Kemal Kozarić, Glavni urednik
2. doc. dr Jasmina Selimović
3. prof. dr Elvir Čizmić
4. doc. dr Selena Begović
5. doc. dr Maja Arslanagić-Kalajdžić
6. doc. dr Mirza Kršo, sekretar.

Dokumenti: 
AttachmentSize
PDF icon Uputstvo za slanje radova 611.23 KB