Zbornik radova

Poziv za slanje radova za Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review 2020.


Poštovani autori,

Želimo Vas informisati da Vaše radove možete slati za objavljivanje u narednom broju Zbornika radova/ Sarajevo Business and Economics Review 38/2020 putem elektronske platforme na linku: http://journal.efsa.unsa.ba/index.php/sber.

Rok za dostavu radova je 31. maj 2020. godine, putem  elektronske platforme http://journal.efsa.unsa.ba/index.php/sber.

S posebnim zadovoljstvom Vas podsjećamo da je Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Sarajevu/Sarajevo Business and Economics Review od 2007 godine uvršten u bibliografsku bazu EBSCO PUBLISHING – BUSINESS SOURCE COMPLETE  (Journals & Magazines)  http://www.epnet.com/titleLists/bt-journals.xls.

Također, od 2009. godine Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review je uvršten i u CEEOL (Central and Eastern European Library) bazu (http://www.ceeol.co).

Od 2011. godine Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Sarajevu/Sarajevo Business and Economics Review je uvršten i u ProQuest Business package platformu, kao jednu od najprestižnijih svjetskih baza podataka iz oblasti ekonomije i biznisa.

Biti indeksiran je veliki uspjeh za Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review jer nas to čini dostupnim širokoj međunarodnoj naučnoj zajednici. Za nas, to znači dodatni angažman ali i obavezu s ciljem kontinuiranog poboljšanja kvaliteta objavljenih radova.

Svi detalji u vezi dostavljanja radova, kao i uputstva za autore će biti dostupni putem linka http://www.efsa.unsa.ba/sber.

U očekivanju Vaših radova  srdačno Vas pozdravljamo.
 
Glavni urednik
Prof. dr Jasmina Selimović

Dokumenti: 
AttachmentSize
PDF icon Uputstvo za slanje radova 339.81 KB