Zbornik radova

Poziv za dostavljanje radova

Poštovane kolegice i kolege,

Želimo Vas informisati da Vaše radove možete slati za objavljivanje u Zborniku radova/Sarajevo Business and Economics Review putem http://journal.efsa.unsa.ba/index.php/sber platforme.

S posebnim zadovoljstvom Vas podsjećamo da je Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Sarajevu/Sarajevo Business and Economics Review zadovoljio kriterije indeksiranja i da je uvršten u bibliografsku bazu EBSCO PUBLISHING – BUSINESS SOURCE COMPLETE  (Journals & Magazines) http://www.epnet.com/titleLists/bt-journals.xls počev od 01. 01. 2007. godine.

Također, od 2009. godine Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review je uvršten i u CEEOL (Central and Eastern European Library) bazu (http://www.ceeol.co).

Od 2011. godine Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Sarajevu/Sarajevo Business and Economics Review je uvršten i u ProQuest Business package platformu, kao jednu od najprestižnijih svjetskih baza podataka iz oblasti ekonomije i biznisa.

Biti indeksiran je veliki uspjeh za Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review jer nas to čini dostupnim širokoj međunarodnoj naučnoj zajednici. Za nas, to znači dodatni angažman ali i obavezu s ciljem kontinuiranog poboljšanja kvaliteta objavljenih radova

Svi detalji u vezi dostavljanja radova, kao i uputstva za autore će biti dostupni putem linka http://www.efsa.unsa.ba/sber. 

U očekivanju Vaših radova  srdačno Vas pozdravljamo.
 
Glavni urednik

Prof.dr. Jasmina Selimović

O Zborniku/Sarajevo Business and Economics Review

Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review (SBER) je akademski žurnal Ekonomskog fakulteta u Sarajevu (EFSA) iz domena relevantne naučno istraživačke aktivnosti. Obuhvaća sve oblasti ekonomskih i poslovnih disciplina od interesa i dvojezičnog je karaktera (uz bosanski jezik, prihvataju se i radovi na engleskom jeziku).

Redakcija

1. prof. dr Jasmina Selimović, glavni urednik
2. prof. dr Elvir Čizmić
3. doc. dr Selena Begović
4. doc. dr Maja Arslanagić-Kalajdžić
5. doc. dr Mirza Kršo, sekretar.

Dokumenti: 
AttachmentSize
PDF icon Uputstvo za slanje radova 611.23 KB