CEO Academy

CEO Academy je četverodnevni događaj u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i namijenjen je svim studentima, učenicima i ostalim mladim koji žele saznati nove stvari, steći nove vještine, upoznati ljude, zabaviti se i biti dijelom CEO atmosfere.

Četiri dana će biti ispunjena novim iskustvima, sjajnim poznanstvima s potencijalnim poslodavnicma i pozitivnom energijom! Učesnici će imati priliku upoznati i razgovarati sa najvećim imenima iz svijeta business-a i otvoriti sebi vrata za karijerno unapređenje!

1. Pro Career

Događaj koji će okupiti vodeće poslodavce u BiH. Taj dan je posvećen HR-u i učesnici će imati priliku čuti šta to poslodavci očekuju na prvom poslu, kako uspješno doći do intervjua, kako se najbolje predstaviti poslodavcu te kako formirati jedinstven CV i motivaciono pismo. Također, najbolji će imati priliku predstaviti se direktno poslodavcima, a oni će birati najpoželjnijeg među učesnicima. Najbolji i najubjedljiviji od njih će dobiti priliku da rade stručnu praksu u nekoj od gostujućih kompanija

Svi učesnici koji pošalju svoj CV na info@ceokonferencija.ba prije početka programa imaju priliku biti među 20 odabranih koji će imati direktni pristup predstavnicima 20 kompanija i predstaviti sebe i svoje vještine.

2. Smart Booster

Poslodavci kažu da većina mladih na prvi posao dođu sa znanjem, ali ne i potrebnim iskustvom i vještinama. Na setu od 6 radionica u okviru ovog događaja učesnici će naučiti vještine poput onih kako upravljati vremenom, kako ojačati emocionalnu inteligenciju, kako uspješno pregovarati i prodavati, ili odabrati neku od brendiranih radionica. Učesnicima će biti omogućeno da po vlastitom odabiru prisustvuju 2 od 6 brendiranih radionica.

3. Marketing Stage

Događaj posvećen marketingu i predstavljanju konkretnih primjera iz prakse. Na ovoj konferenciji učesnici mogu saznati najzanimljivije novosti iz svijeta marketinga iz ugla najuspješnijih kompanija koje posluju u Bosni i Hercegovini, te uživati uz pregršt zanimljivih i kreativnih saznanja o tome kako u nastale neke od najuspješnijih kampanja u zemlji i regiji.

4. Idea Garage

Događaj namijenjen preduzetništvu i svima onima koji imaju ideju za start-up i žele naučiti kako doći od ideje do realizacije. U sklopu ovog događaja koji će se u vidu konferencije održati posljednji dan, najpoznatiji startuperi i stručnjaci iz oblasti preduzetnišva i malih biznisa će prenijeti svoja znanja i iskustva u vidu motivirajućih i edukativnih predavanja.

 

Učesnici uplatom kotizacije imaju mogućnost prisustvovati edukacijama sva četiri dana ili odabrati događaje po želji.

Više informacija i prijave na linku: http://ceokonferencija.com/Prijave/Academy/index.php

Save the date! Vidimo se!

 

Ured za odnose s javnošću