Online Dani otvorenih vrata - 14.04.2022.

Dragi maturanti,

uskoro će doći vrijeme za odabir vašeg profesionalnog životnog opredjeljenja. Detaljno se raspitajte o oblastima koje vas zanimaju i fakultetima na kojima možete dobiti najbolja znanja. 

Koliko je važno znati odabrati profesiju koja će biti u skladu sa vašim karakterom, senzibilitetom, ambicijama i urođenim predispozicijama, isto toliko je važno znati odabrati instituciju gdje ćete dobijati ali i tražiti najbolja temeljna znanja. 

Shodno navedenom, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu kao institucija sa bogatom tradicijom iz ekonomskih nauka koju baštini skoro 70 godina, za sve vas 14. aprila i 5. maja 2022. godine priprema online Dane otvorenih vrata, na kojima ćete imati priliku čuti važne informacije o studijima, nastavi, ali i o prirpemnoj nastavi i prijemnom ispitu za predstojeću akademsku godinu.

Prijave za prvi termin (14. april u 14 sati) online Dan otvorenih vrata možete slati putem maila: pr@efsa.unsa.ba, a sve ostale informacije možete dobiti i putem broja telefona: 033/253-786 ili dolaskom u prostorije Ureda za odonose s javnošću, svakog radnog dana od 8 do 16h.

Radujemo se druženju sa vama i željno očekujemo vaš prijave‼️

 

 

Ured za odnose s javnošću