Prijavite se na radionicu Business Skills Academy

BUSINESS SKILLS ACADEMY

To success and nothing less 

Centar za razvoj karijere studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu u saradnji sa nevladinom, omladinskom organizacijom AIESEC Vas poziva da se prijavite za učešće na radionici „Business Skills Academy“,  čiji je primarni cilj pomoći studentima da steknu vještine i znanja koja će ih učiniti konkurentnijim na tržištu rada. BSA će se održati 15. marta tekuće sa početkom u 9:30 sati, a predavači će biti eksperti iz oblasti upravljanja ljudskih potencijalima – predstavnici akademske i poslovne zajednice.

Polaznici Akademije će imati priliku naučiti kako da na pravilan način kreiraju biografiju (CV), motivacijsko pismo, te da steknu komunikacijske vještine neophodne za aktivno učešće na tržištu rada sa posebnim fokusom na selekcijski intervju (razgovor za posao). Također, tokom radionice bit će predstavljeni otvoreni konkursi za posao iz realnog sektora na osnovu kojih će svaki učesnik imati priliku primijeniti znanje stečeno na jednodnevnoj Akademiji. Po završetku svaki učesnik pojedinačno će, na osnovu dostavljene biografije i popratnog pisma, dobiti feedback kao uvid u praktični aspekt primljenog znanja.

Zainteresovani studenti svoje učešće mogu prijaviti putem online obrasca na linku:  https://podio.com/webforms/19088776/1284909. Krajnji cilj održavanja Business Skills Academy-a jeste smanjenje nezaposlenosti mladih u Bosni i Hercegovini. 

Centar za razvoj karijere studenata