Poziv za slanje

Poziv za slanje radova za Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review 2017.

Poštovani autori,

Želimo Vas podsjetiti da Vaše radove možete slati za objavljivanje u Zborniku radova/ Sarajevo Business and Economics Review putem naše elektronske platforme na linku: http://journal.efsa.unsa.ba/index.php/sber.

Očekujemo da Vaše radove što prije, a najkasnije do 30. 09. 2017. godine, dostavite Redakciji Zbornika radova/ Sarajevo Business and Economics Review putem linka http://www.efsa.unsa.ba/sber.

S posebnim zadovoljstvom Vas podsjećamo da je Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Sarajevu/Sarajevo Business and Economics Review zadovoljio kriterije indeksiranja i da je uvršten u bibliografsku bazu EBSCO PUBLISHING – BUSINESS SOURCE COMPLETE  (Journals & Magazines)  http://www.epnet.com/titleLists/bt-journals.xls počev od 01. 01. 2007. godine.

Također, od 2009. godine Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review je uvršten i u CEEOL (Central and Eastern European Library) bazu (http://www.ceeol.co). Od 2011. godine Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Sarajevu/Sarajevo Business and Economics Review je uvršten i u ProQuest Business package platformu, kao jednu od najprestižnijih svjetskih baza podataka iz oblasti ekonomije i biznisa.

Biti indeksiran je veliki uspjeh za Zbornik radova/Sarajevo Business and Economics Review jer nas to čini dostupnim širokoj međunarodnoj naučnoj zajednici. Za nas, to znači dodatni angažman ali i obavezu s ciljem kontinuiranog poboljšanja kvaliteta objavljenih radova

Svi detalji u vezi dostavljanja radova, kao i uputstva za autore će biti dostupni putem linka http://www.efsa.unsa.ba/sber. 

U očekivanju Vaših radova  srdačno Vas pozdravljamo.

Glavni urednik

Prof. dr Kemal Kozarić